VIDEO

IMPLANTI

Mobilna proteza gornje vilice koja je pacijentkinji pravila probleme prilikom jela je sada deo prošlosti, a Dolores je spremna da potpuno uživa u svakodnevnim aktivnostima koje su do juče presdstavljale pravi izazov.

Nedovoljna količina kosti nije bila prepreka da se našoj pacijentkinji umesto proteza ugrade zigomatični implantati kada je u pitanju gornja vilica, dok je tehnika All on 4 bila idealno rešenje za donju vilicu.

Najbolja opcija za našeg pacijenta (1982) bila je paralelna ugradnja 6 Nobel Biocare implantata koji garantuju stabilnost, a samim tim predstavljaju i najbrže rešenje do novog osmeha.

Poliklinika Dental Oral Centar već godinama predstavlja kliniku izbora velikog broja pacijenata iz zemlje i sveta.

All on 6 tehnika predstavlja izuzetan koncept kojim se na jednostavan, brz i efikasan način rešava problem gubitka prirodnih zuba.

Ovaj neverovatan preobražaj osmeha izvanredni lekari Dental Oral Centra postigli su primenom implantološke tehnike All On 6 zahvaljujući kojoj je naš pacijent dobio savršene fiksne zube za samo jedan dan.

Visoki kvalitet stomatološlih usluga i vrlo pristupačne cene svrstale su Beograd u veoma poželjne destinacije za dentalni turizam.

Kada je i pored svih pokušaja da problem predupredi, kod pacijentkinje nastavljeno propadanje zuba novu nadu pružili su lekari Dental Oral Centra.

Širokim novim osmehom pozdravlja vas poznato lice! Zahvaljujući izvanrednim lekarima Dental Oral Centra uspešno je rehabilitovan osmeh našeg dragog pacijenta primenom inovativne tehnike All on 4.

Pacijent je prevazišao strahove i odlučio da novi osmeh dobije upravo u našoj poliklinici. Cilj je ostvaren, za samo 24h pacijent (1963) je dobio nove zube!

Nakon pregleda i konsultacije sa timom Dental Oral Centra odlučili smo se za tehniku All on 4 i ispoštovali sve želje naše drage pacijentkinje.

Iako deluje kao nemoguće, nakon samo 24 časa našem pacijentu je pored širokog osmeha vraćena i potpuna funkcionalnost pri žvakanju i govoru!

Zigomatični hibridni rad All on 4 – još jednom smo se posvetili rešavanju kompleksnijeg problema koji je zahtevao strateško razmišljanje i kombinaciju implantata.

Premostili smo sve prepreke, strahove i brige i na naše veliko zadovoljstvo učinili gospođu Ikica veoma srećnom. Hvala na poverenju i na svim lepim rečima!

Pacijent Vasil je uz pomoć tehnike All on 4 za 24h dobio nove zube koji se ne skidaju! Operacija je trajala samo 1h.

Dr Milošević o ekstremnom povlačenju kosti na donjoj vilici. Za pacijenta nakon 25 godina bola i nelagodnosti postoji rešenje!

Pacijentkinja je dugi niz godina nosila parcijalnu protezu. Slučaj smo rešili primenom tehnike All on 4, čime smo gospođi Skakić u potpunosti vratili funkciju i estetiku!

Pacijentkinji Grace iz Nemačke je rađena nadoknada nedostatka zuba. Ugrađeni su joj bočni implanti i cirkonijum krunice.

Iskustvo pacijenta sa našom poliklinikom. Ugrađeni su mu implanti na 3 zuba koja su nedostajala. Na video snimku možete videti i čuti njegovo iskustvo.

Nakon karcinoma dojke i hemoterapija, izgubila je svoje zdrave zube. Ugrađena su 4 implanta. Odmah je postavljen most koji se ne skida.

Ugradnjom Nobel Biocare implantata po principu All On 4, koju već godinama uspešno sprovode lekari našeg centra, pacijent je za samo 24h dobio novi osmeh i već istog dana bio u mogućnosti da se vrati svojim svakodnevnim aktivnostima.

Primenom tehnike All on 4 i ugradnjom najkvalitetnijih implantata firme Nobel Biocare uspeli smo da još jedan osmeh dovedemo do savršenstva.

Savršen novi osmeh za samo 24 sata! Moguće je zahvaljujući inovativnom All on 4 konceptu i iskusnom timu Dental Oral Centra!

Inovativna implantološka tehnikaAll on 4 brzo i lako lišava vas neophodnosti nošenja neugodnih zubnih proteza.

I dok čeka izradu definitivnog protetskog rada, naš dragi pacijent deli svoje utiske nakon uspešno završene protetske rehabilitacije gornje vilice primenom koncepta hibrid zygome.

Parodontopatija i rani gubitak prirodnih zuba ni ovog puta nisu sprečili uspešnu rehabilitaciju. Zahvaljujući širokim mogućnostima koje pruža concept zigomatičnih i najizazovniji slučajevi dobijaju dugo priželjkivanu šansu za novim osmehom!

Procedura All on 4 namenjena je pacijentima koji su osuđeni da izvade sve zube, pacijentima koji nose totalne proteze i imaju ograničenu količinu kosti, tj nedovoljno kosti. Sprovodi se samo jedna hiruška intervencija i u roku od 24h dobijate nove zube koji se ne skidaju.

U Dental Oral Centru koristimo najkvalitetniji materijal trenutno dostupan na tržištu i protokol koji je sertifikovan od strane NobelBiocare-a, svetskog lidera u oblasti implantologije!

Svoj veliki strah od zubara pacijent je, sa našim srdačnim lekarima, lako prevladao i sada 24 sata nakon intervencije uživa u svom novom osmehu!

Zahvaljujući neverovatnom konceptu All on 4 naša pacijentkinja je za manje od 24 sata dobila fiksne zube koji zadovoljavaju najviše estetske standarde!

All on 4 koncept još jednom je pokazao svoju nadmoć čemu svedoče izvanredni rezultati koje imate priliku da pogledate u videu koji je pred vama.

Izuzetan nivo profesionalnosti i kompetencije samo je jedan od razloga zašto Dental Oral Centar predstavlja mesto prvog izbora kada govorimo o pružanju kvalitetnih stomatoloških usluga.

Protokol i kvalitet NobelBiocare implantata omogućavaju primenu minimalno invazivnih terapijskih procedura za rešavanje najsloženijih slučajeva bezubosti!

Postavljanjem privremenog rada pacijenti imaju mogućnost da odmah nakon intervencije uživaju u njihovoj funkcionalnosti, o čemu i svedoči naša draga pacijentkinja.

S obzirom na dotrajalost starih implantata i značajnog povlačenja kosti do kojeg je u prethodnim godinama došlo, primena najnovije implantološke tehnologije, tehnike zigomatičnih impantata bilo je jedino moguće rešenje u slučaju našeg pacijenta.

Korišćenjem dužih i jačih implantata koji se ugrađuju u zigomatičnu kost omogućeno je stabilno i precizno fiksiranje mosta već 24 sata nakon sprovedene intervencije!

Kako dr Miloš Milošević, specijalista oralne hirurgije i implantolog, kaže “najbolje je ono što je najmanje invazivno”, a tehnologija koja stoji u osnovi ove metode omogućava upravo to.

Primenom koncepta All On 6 u samo jednom danu sprovedena je potpuna rehabilitacija osmeha, s obzirom da je pacijent za manje od 24 sata nakon intervencije dobio fiksne zube koji se NE SKIDAJU!

Onda kada konvencionalne implantološke metode nemaju rešenje, tehnika zigomatičnih implantata pacijentima vraća nadu.

U Dental Oral Centru trudimo da čuvajući prepoznatljivi kvalitet našeg rada, obezbedimo što komfornije i brže lečenje.

Dosledno vodeći računa o visokom kvalitetu usluga i materijala koje koristimo u radu težimo ka kreiranju besprekornih rezultata koji našim pacijentima vraćaju samopouzdanje i narušeni komfor!

FIKSNE PROTEZE I ORTODONCIJA

Naš dugogodišnji pacijent, svima dobro poznat, Jovan Memedović, odlučio je da stavi fiksnu protezu. Ovde možete videti njegove utiske o nošenju fiksne proteze.

Dr Ivan Arsić govori o tome koja je starosna granica za stavljanje fiksnih proteza. Nije kasno ni ako imate 40 godina. Više o tome možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o vrstama fiksnih aparata, tj. vidljivim i nevidljivim protezama. Više o tome i koliko dugo traje nošenje proteze možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o tome kada deca treba da nose proteze i koja je najmanja starosna granica za protezu. Više o tome možete čuti u videu.

KERAMIČKE KRUNICE I FASETE

Dr Snežana Vukašinović o vinirima, no-prep vinirima, kompozitnim i keramičkim fasetama.

Razbijanje mita o keramičkim fasetama. Zašto su keramičke fasete savršeno rešenje u smislu tvrdoće možete pogledati u videu.

Ovde možete videti kako izgleda procedura izrade keramičkih faseta bez otiska pomoću CAD-CAM tehnologije.

Dr Miloš Milošević o keramičkim fasetama. U videu možete videti primer rada našeg pacijenta Stevana pre i posle izrade faseta.

Dr Snežana Vukašinović objašnjava razliku između keramičkih i metalokeramičkih krunica.

Dr Miloš Milošević o CAD-CAM krunicama za 1 dan. Ovde možete videti kako izgleda proces izrade.

Dr Snežana Vukašinović o proceduri protetskog zbrinjavanja kompleksnih slučajeva.

Zahvaljujući CAD-CAM sistemu bezmetalne krunice, mostove, vinire i plombe izrađujemo za 1 dan, odnosno za samo nekoliko sati.

BELJENJE ZUBA

Dr Snežana Vukašinović odgovara na pitanje da li je beljenje zuba štetno i šta će se desiti nakon beljenja zuba.