VIDEO

IMPLANTI

Mobilna proteza gornje vilice koja je pacijentkinji pravila probleme prilikom jela je sada deo prošlosti, a Dolores je spremna da potpuno uživa u svakodnevnim aktivnostima koje su do juče presdstavljale pravi izazov.

Nedovoljna količina kosti nije bila prepreka da se našoj pacijentkinji umesto proteza ugrade zigomatični implantati kada je u pitanju gornja vilica, dok je tehnika All on 4 bila idealno rešenje za donju vilicu.

Najbolja opcija za našeg pacijenta (1982) bila je paralelna ugradnja 6 Nobel Biocare implantata koji garantuju stabilnost, a samim tim predstavljaju i najbrže rešenje do novog osmeha.

Pacijent je prevazišao strahove i odlučio da novi osmeh dobije upravo u našoj poliklinici. Cilj je ostvaren, za samo 24h pacijent (1963) je dobio nove zube!

Nakon pregleda i konsultacije sa timom Dental Oral Centra odlučili smo se za tehniku All on 4 i ispoštovali sve želje naše drage pacijentkinje.

Iako deluje kao nemoguće, nakon samo 24 časa našem pacijentu je pored širokog osmeha vraćena i potpuna funkcionalnost pri žvakanju i govoru!

Zigomatični hibridni rad All on 4 – još jednom smo se posvetili rešavanju kompleksnijeg problema koji je zahtevao strateško razmišljanje i kombinaciju implantata.

Premostili smo sve prepreke, strahove i brige i na naše veliko zadovoljstvo učinili gospođu Ikica veoma srećnom. Hvala na poverenju i na svim lepim rečima!

Pacijent Vasil je uz pomoć tehnike All on 4 za 24h dobio nove zube koji se ne skidaju! Operacija je trajala samo 1h.

Dr Milošević o ekstremnom povlačenju kosti na donjoj vilici. Za pacijenta nakon 25 godina bola i nelagodnosti postoji rešenje!

Pacijentkinja je dugi niz godina nosila parcijalnu protezu. Slučaj smo rešili primenom tehnike All on 4, čime smo gospođi Skakić u potpunosti vratili funkciju i estetiku!

Pacijentkinji Grace iz Nemačke je rađena nadoknada nedostatka zuba. Ugrađeni su joj bočni implanti i cirkonijum krunice.

Iskustvo pacijenta sa našom poliklinikom. Ugrađeni su mu implanti na 3 zuba koja su nedostajala. Na video snimku možete videti i čuti njegovo iskustvo.

Nakon karcinoma dojke i hemoterapija, izgubila je svoje zdrave zube. Ugrađena su 4 implanta. Odmah je postavljen most koji se ne skida.

FIKSNE PROTEZE I ORTODONCIJA

Naš dugogodišnji pacijent, svima dobro poznat, Jovan Memedović, odlučio je da stavi fiksnu protezu. Ovde možete videti njegove utiske o nošenju fiksne proteze.

Dr Ivan Arsić govori o tome koja je starosna granica za stavljanje fiksnih proteza. Nije kasno ni ako imate 40 godina. Više o tome možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o vrstama fiksnih aparata, tj. vidljivim i nevidljivim protezama. Više o tome i koliko dugo traje nošenje proteze možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o tome kada deca treba da nose proteze i koja je najmanja starosna granica za protezu. Više o tome možete čuti u videu.

KERAMIČKE KRUNICE I FASETE

Dr Snežana Vukašinović o vinirima, no-prep vinirima, kompozitnim i keramičkim fasetama.

Razbijanje mita o keramičkim fasetama. Zašto su keramičke fasete savršeno rešenje u smislu tvrdoće možete pogledati u videu.

Ovde možete videti kako izgleda procedura izrade keramičkih faseta bez otiska pomoću CAD-CAM tehnologije.

Dr Miloš Milošević o keramičkim fasetama. U videu možete videti primer rada našeg pacijenta Stevana pre i posle izrade faseta.

Dr Snežana Vukašinović objašnjava razliku između keramičkih i metalokeramičkih krunica.

Dr Miloš Milošević o CAD-CAM krunicama za 1 dan. Ovde možete videti kako izgleda proces izrade.

BELJENJE ZUBA

Dr Snežana Vukašinović odgovara na pitanje da li je beljenje zuba štetno i šta će se desiti nakon beljenja zuba.