VIDEO | Dental Oral Centar

VIDEO

IMPLANTI

Pacijentkinji Grace iz Nemačke kojoj je rađena nadoknada nedostatka zuba. Ugrađeni su joj bočni implanti i cirkonijum krunice.

Iskustvo pacijenta sa našom poliklinikom. Ugrađeni su mu implanti na 3 zuba koja su nedostajala. Na video snimku možete videti i čuti njegovo iskustvo.

Nakon karcinoma dojke i hemoterapija, izgubila je svoje zdrave zube. Ugrađena su 4 implanta. Odmah je postavljen most koji se ne skida.

FIKSNE PROTEZE I ORTODONCIJA

Naš dugogodišnji pacijent, svima dobro poznat – Jovan Memedović odlučio je da stavi fiksnu protezu. Ovde možete videti njegove utiske o nošenju fiksne proteze.

Dr Ivan Arsić govori o tome koja je starosna granica za stavljanje fiksnih proteza. Nije kasno ni ako imate 40 godina. Više o tome možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o vrstama fiksnih aparata, tj. vidljivim i nevidljivim protezama. Više o tome i koliko dugo traje nošenje proteze možete čuti u videu.

Dr Ivan Arsić govori o tome kada deca treba da nose proteze i koja je najmanja starosna granica za protezu. Više o tome možete čuti u videu.

KERAMIČKE KRUNICE I FASETE

Razbijanje mita o keramičkim fasetama. Zašto su keramičke fasete savršeno rešenje u smislu tvrdoće možete pogledati u videu.

Ovde možete videti kako izgleda procedura izrade keramičkih faseta bez otiska pomoću CAD CAM tehnologije.

Dr Miloš Milošević o keramičkim fasetama. U videu možete videti primer rada našeg pacijenta Stevana pre i posle izrade faseta.

Dr Snežana Vukašinović objašnjava razliku između keramičkih i metalokeramičkih krunica.

Dr Miloš Milošević o CAD CAM krunicama za 1 dan. Ovde možete videti kako izgleda proces izrade.

BELJENJE ZUBA

Dr Snežana Vukašinović odgovara na pitanje da li je beljenje zuba štetno i šta će se desiti nakon beljenja zuba.