O NAMA | Dental Oral Centar

O NAMA

0

GODINA POSTOJANJA

0

ZADOVOLJNIH KLIJENATA

  • Lideri smo u All on 4 tehnici.
  • Imamo najviše radova na godišnjem nivou.
  • Rešavamo najteže slučajeve.

DENTAL ORAL CENTAR

Dental Oral Centar je stomatološka poliklinika iz Beograda, osnovana 1983. godine. Zahvaljujući praćenju svetskih standarda i kvalitetu u radu, proglašeni smo za prvorangiranu stomatološku polikliniku u Srbiji za 2020. i 2021. godinu. Nalazimo se na 17. mestu top 100 najboljih klinika regiona Centralne i Istočne Evrope.

Ukoliko planirate da radite složenije procedure kada je oralno zdravlje u pitanju, ako razmišljate o implantatima, protezama, krunicama ili pak estetskoj stomatologiji, jedini pravi izbor jeste stomatološka poliklinika. U našoj poliklinici, pacijent će dobiti savete u vezi sa najboljim opcijama za njegov problem, biće mu stručno izloženi svi eventualni rizici i predložena najefikasnija rešenja, objašnjena procedura, tok perioda oporavka i potrebe za kontrolama.

Vaš osmeh je naš prioritet. Prilikom posete našoj poliklinici, ceo naš tim posvetiće se pružanju personalizovane i visoko-kvalitetne stomatološke usluge. Cilj nam je da najboljom stručnom negom, obezbedimo dugoročno oralno zdravlje, lep osmeh i poverenje koje traje.

Dr Vladimir Milošević
Osnivač
Image module

GARANCIJA NA RADOVE

Zadovoljan pacijent jasno oslikava rad celokupnog osoblja naše poliklinike. Ogromno iskustvo sa pacijentima iz celog sveta kao i tehnologija i materijali koje upotrebljavamo omogućavaju da našim pacijentima dajemo garancije na naše radove i ugrađeni materijal. Stojimo iza svojih radova.

Svaki pacijent koji je implantološko-protetski zbrinut, dobija garanciju u pisanoj formi koja jasno definiše prava i obaveze pacijenta, dužinu trajanja garancije, plan terapije, kao i obaveze poliklinike prema pacijentu i kao takva predstavlja pravno obavezujući dokument.

NAŠ TIM

U svom timu imamo doktore specijaliste, implantologe, specijaliste oralne hirurgije, specijaliste maksilofacijale hirurgije, ortodoncije, stomatološke protetike, odnosno svih onih grana stomatologije koje su neophodne na jednom mestu kako bismo zbrinuli pacijente sa složenijim problemima kada je oralno zdravlje u pitanju. Okupili smo najboji tim stomatologa i lekara iza kojih stoje usavršavanja, ogromno iskustvo, mnogo zadovoljnih pacijenata i prelepih osmeha.

DR VLADIMIR MILOŠEVIĆ

OSNIVAČ

DR BRANISLAV JOVIĆ

SPECIJALISTA ORALNE HIRURGIJE

DR MILOŠ MILOŠEVIĆ

IMPLANTOLOG

DR ALEKSANDAR MILOŠEVIĆ

SPECIJALIZANT MAKSILOFACIJALNE HIRURGIJE

DR IVAN ARSIĆ

SPECIJALISTA ORTOPEDIJE VILICA

DR SNEŽANA VUKAŠINOVIĆ

SPECIJALISTA STOMATOLOŠKE PROTETIKE

DR NAĐA NOVAKOVIĆ

DR STOMATOLOGIJE

DR ALEKSANDRA BARAĆ

SPECIJALIZANT PARODONTOLOGIJE I ORALNE MEDICINE

DR ALEKSANDRA STOJADINOVIĆ

DR STOMATOLOGIJE