BEZMETALNE KRUNICE

KRUNICE KOJE SU NAJBOLJE REŠENJE

Bezmetalne krunice su, uz vinire, najbolje estetsko rešenje koje današnja stomatologija ima da ponudi pacijentima. Pored toga, otpornost ovih krunica je takva da se bez bojazni mogu koristiti u bočnoj regiji, gde su sile žvakanja znatno veće. Bezmetalne krunice su aspolutno biokompatibilne i na njih nema alergijskih reakcija.

Prednosti Bezmetalnih krunica

POUZDANOST I DUGOTRAJNOST

Sa ubrzanim napretkom tehnologije u stomatologiji, intenzivnim razvojem u keramičkim sistemima i materijalima, bezmetalne odnosno keramičke krunice koje se danas koriste su odraz pouzdanosti i dugotrajnosti.
Keramičke krunice zadovoljavaju najviše estetske kriterijume.

SAVRŠENO SE UKLAPAJU SA OSTALIM ZUBIMA

Zahvaljujući prozirnosti i prozračnosti, kao i činjenici da svetlost propuštaju gotovo isto kao i prirodni zubi, krunica će se savršeno uklopiti sa Vašim ostalim zubima bez vidljive razlike.

DUŽI VEK TRAJANJA

Zahvaljujući njihovoj visokoj preciznosti i vrlo kvalitetnim materijalima, ove krunice imaju i do 70% duži vek trajanja od ranije korišćenih.

Sprovodi se jedna hirurška intervencija. U roku od 24 sata dobijate zube koji se ne skidaju.

PITANJA I ODGOVORI

Da, pacijenti se često odlučuju da metalokeramičke krunice, zbog nezadovoljavajućeg estetskog izgleda, zamene bezmetalokeramičkim nadoknadama. Na ovaj način se potpuno popravlja utisak prelepog osmeha pacijenta.

Zašto izabrati bezmetalne krunice

PRE I POSLE