Dentalni turizam

Visok kvalitet stomatoloških usluga i vrlo pristupačne cene svrstale su Beograd u veoma poželjne destinacije za dentalni turizam. Iz tog razloga ljudi iz različitih delova sveta, koji imaju zdravstveno osiguranje, odlučuju se da posete stomatološku polikliniku Dental Oral Centar i ukažu nam poverenje.

Dentalni turizam u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rođacima i prijateljima širom Srbije, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.

35 godina sa pacijentima iz celog sveta

Ako u Srbiji tragate za vrhunskom stomatološkom uslugom, za iskusnim i veštim stomatolozima, “majstorima svog zanata ” koji mogu da ispune sve vaše želje, vrate vam samopouzdanje i osmeh, onda ste na pravom mestu, kao i mnogi pre vas.

U Dental Oral Centru dobićete sve vrste stomatoloških usluga i procedura komforno, bezbolno, visoko profesionalno uradjeno, po cenama značajno nižim nego u svetu, sa odgovarajućom višegodišnjom garancijom na upotrebljen materijal i izvedene radove.

Kako funksioniše dentalni turizam?

 

Besplatno savetovanje i ugovaranje tretmana

Prvi korak je da nam putem email-a pošaljete Vaš snimak sa digitalnog ortopana (snimak obe vilice). Nakon detaljne analize, mi vam šaljemo predlog terapije i opcije vaše terapije (ukoliko ih ima više). U emailu ćete dobiti detaljno objašnjenu celu proceduru, koje intervencije su potrebne, trajanje intervencija, koliko dolazaka je potrebno i u kom trajanju, kao i okvirnu cenu celokupnog lečenja.

Za strane državljane koji imaju zdravstveno osiguranje koje pokriva stomatološke usluge, izdajemo račune izvršenih stomatoloških usluga kojima možete vršiti povraćaj novca od osiguranja. Takođe, izdajemo medicinske izveštaje za opravdavanje izostanka sa posla.

Uživanje u odmoru u Beogradu

Beograd je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor i noćni život. Turističke informacije o Beogradu možete naći na web sajtu turističke organizacije Beograda.

Povratak kući sa najlepšim osmehom

Vratite se kući zdravi, odmorn i  zadovoljni sa novim osmehom. Za vaš stomatološki rad dobijate garanciju. O Vama se brinemo i nakon tretmana, preporukom vezanom za redovne godišnje kontrole.