HOTELSKI SMEŠTAJ

UŽIVAJTE U ATRAKCIJAMA PRESTONICE

HOTELSKI SMEŠTAJ

UŽIVAJTE U ATRAKCIJAMA PRESTONICE

Visok kvalitet stomatoloških usluga i vrlo pristupačne cene svrstale su Beograd u veoma poželjne destinacije za dentalni turizam, i upravo iz tog razloga ljudi iz različitih delova sveta, koji imaju zdravstveno osiguranje, odlučuju se da posete stomatološku polikliniku Dental Oral Centar.

Dentalni turizam u Beogradu će Vam omogućiti da uživate u turističkim atrakcijama ili u druženju sa rođacima i prijateljima širom Srbije, dok mi za Vas kreiramo zdrav i lep osmeh.

Odmor u Beogradu

Beograd je idealan za obilazak istorijskih znamenitosti, relaksaciju, odmor i noćni život. Turističke informacije o Beogradu možete naći na web sajtu turističke organizacije Beograda.

Duži boravak

Po sopstvenoj želji pacijenti mogu koristiti hotelski smeštaj i na duži vremenski period kako bi  završili stomatološke usluge koje zahtevaju produženi boravak ili uživali u turističkoj ponudi prestonice. Kompenzacija po noćenju je 50 €.  Takođe, na zahtev pacijenta, uz doplatu, organizujemo razgledanje Beograda/Srbije, posete muzejima, kozmetičke usluge, itd.

Smeštaj

Luksuzni apartmani u blizini poliklinike su na raspolaganju za sve zainteresovane pacijente. Ukoliko imate neka pitanja kontaktirajte nas na + 381 64 2662 577  (Viber/Whatsapp) ili na [email protected]

Preko puta poliklinike
Luksuzni apartmani
Prvo noćenje besplatno
Cena noćenja 50 €

Apartman 1

Apartman 2

Apartman 3

Apartman 4