Zbog čega su važni sertifikati i garancije na zubne implantate?

Lep i zdrav osmeh nezamenjiv je ukras svakog lica. Zato, kada imamo problem sa zubima koji su oštećeni ili nedostaju, implantati su idealno i najkomfornije rešenje. Lepi zubi nisu samo stvar estetike, već se njihovo zdravlje odražava na čitavo telo i na kvalitet života.

Implantati mogu zameniti jedan ili više zuba, a ukoliko nedostaje veći broj zuba u vilici, onda je rešenje All on 4 sistem kojim se u vilicu postavljaju 4 implantata na koje se nadograđuju ostali zubi.

Zubni implantati koji se ugrađuju su u potpunosti biokompatibilni sa organizmom pacijenta i on ih prihvata kao svoj sastavni deo. Implantati su izrađeni od titanijuma i imaju ulogu da zamene koren izgubljenog zuba.

Birajte sertifikovane poliklinike od poverenja

Kada se odlučujete za stomatološku polikliniku kojoj ćete pokloniti poverenje važno je obratiti pažnju na preporuke, tim koji radi u poliklinici i licence koje imaju njihovi specijalisti, a vrlo je važno raspitati se i koje materijale koriste i da li na njih postoji garancija.

U stomatološkoj poliklinici Dental Oral Centar zdravlje i zadovoljstvo naših pacijenata je na prvom mestu, pa stoga koristimo samo proverene materijale čiji proizvođači daju garancije na njihov kvalitet i trajnost.

U našoj poliklinici koristimo implantološke sisteme koji su naučno dokazani, a nose potpis prestižnih svetskih firmi iz ove oblasti – Nobel Biocare, Alpha Bio, Zimmer, koje pacijentima, ali i stomatolozima, daju doživotnu garanciju kvaliteta i iza kojih stoje decenije istraživanja, razvoja i dokazanih, vrhunskih rezultata.

Obratite pažnju na uslove za doživotnu garanciju

Doživotna garancija znači da se eventualna ponovna ugradnja ne plaća, ukoliko dođe do odbacivanja implantata, međutim, kako bi oni što duže trajali, pacijenti se moraju pridržavati uslova za garanciju.

Potrebno je tri puta godišnje uraditi kontrolne preglede na koje vas podseća naša poliklinika i svakako besprekorno održavati oralnu higijenu.

U širokoj ponudi na tržištu, pacijenti se često povedu reklamama za povoljne cene usluga, međutim, najčešće na te materijale i implantate ne postoje garancije kvaliteta i trajnosti, a sami implantati nemaju potrebne sertifikate koji sve to garantuju. Stoga se neretko dešava da se ovakvi, naizgled pristupačniji i povoljniji izbori, završe tako što pacijent mora ponovo tražiti drugu, stručniju polikliniku koja će rešiti problem.

Iz tog razloga, veoma je važno da implantati koji Vam budu ugrađeni, imaju sve potrebne sertifikate i garancije proizvođača, kako biste bili sigurni da se uloženi novac u njihovu ugradnju isplati.

Odlučite se za brendove sa dokazanim kvalitetom

Brend Nobel Biocare, čije implantate ugrađujemo u našoj poliklinici je još od 1965. godine svetski lider kada su u pitanju zubni implantati.  Jedini je proizvođač koji pacijentima garantuje da bilo gde u svetu u preporučenim poliklinikama mogu da urade besplatnu popravku, ukoliko se za to pojavi potreba. Iako se ovakvi slučajevi dešavaju kod manje od 1% pacijenata, ovo im daje sigurnost gde god da se nalaze.

Dakle, ukoliko tragate za vrhunskom stomatološkom uslugom, za iskusnim stomatolozima i garancijom na dugostrajnost ugrađenijh implantata, posetite nas u našoj poliklinici u Beogradu ili nas kontaktirajte za sva dodatna pitanja i informacije.

Dental Oral Centar već 35 godina u službi je Vašeg lepog i zdravog osmeha!

Recommend
Share
Tagged in