Pažljivo birajte stručnjake za ugradnju zubnih implantata

Imati lepe i zdrave zube nije samo pitanje estetike već i zdravlja. Bilo koji problem sa zubima odražava se na ishranu, zdravstveno stanje i izgled osobe, pa samim tim i na kvalitet života. Stoga, ukoliko neki od zuba nedostaje ili je potrebno uraditi deo ili pak čitavu vilicu, implantati su pravo rešenje. Oni mogu nadomestiti nedostatak jednog ili nekoliko zuba, a postavljanjem 4 implanta (All on 4 sistem), rekonstruiše se cela vilica.

Kako bi sama procedura ugradnje implantata bila bezbedna, uspešna i obezbedila dugotrajne rezultate i kvalitet, neophodno je pažljivo odabrati stručnjake koji će obaviti proces i koji poznaju sve neophodne korake i mere predostrožnosti kako bi pacijentu obezbedili najbolje rešenje za njegovu specifičnu situaciju.

Kada se odlučite za ugradnju implantata, najbolji izbor su specijalističke stomatoške poliklinike u kojima rade iskusni implantolozi kao i specijalisti maksilofacijalne i oralne hirurgije, a koji na stručan način mogu da izađu na kraj sa svim izazovima koje jedan ovakav proces može da nosi sa sobom.

Doktori specijalisti nakon pregleda pacijenta i detaljnih analiza predočiće najbolja i najefikasnija rešenja i ukazaće na sve neophodne korake koje je potrebno sprovesti kako bi se procedura ugradnje zubnih implantata uspešno realizovala.

Na tržištu se može videti dosta, naizgled pristupačnih, implantata i jeftinih procedura izrade i ugradnje. Međutim, prividna ušteda na kraju Vas može koštati mnogo skuplje uoliko ne birate kvalitetne svetske brendove čiji kvalitet dokazuje trajanje i koji daju doživotnu garanciju na kvalitet implantata.

U Dental Oral poliklinici garantujemo kvalitet, ne samo implantata koje koristimo, već i samog rada od strane naših renomiranih stručnjaka.

Dr Miloš Milošević, implantolog, ekspert je u ovoj oblasti. Usavršavao se na klinici profesora Paula Maloa, koji je patentirao proceduru All on 4 ugradnje implantata. Dr Milošević uspešan je i u oblasti protetike, estetske stomatologije, kao i u primeni CAD CAM tehnologije, a među prvima je u zemlji počeo da primenjuje tehniku ugradnje cirkonijum i bezmetalnih krunica na šrafljenje.

Bitno je da doktori koji rade proces ugradnje implantata, isprate ne samo proceduru ugradnje, već i period nakon toga, kada se pacijent adaptira na nove zube. Veoma je važno da su na raspolaganju pacijentima za sve dodatne nedoumice oko procesa održavanja i kontrola u periodu nakon stavljanja implantata.

Tradicija koju negujemo od 1983. godine i poverenje koje nam naši pacijenti daju svih ovih godina, garancija su kvaliteta i stučnosti.

Zdrav i lep osmeh naših pacijenata je naš prioritet, a mi svakodnevno istrajavamo u misiji pružanja najbolje stomatološke nege.

Recommend
Share
Tagged in