Video galerija

Implanti

Pacijentkinji Grace iz Nemačke kojoj je radjena nadoknada nedostatka zuba, ugradjeni su joj bočni implanti i cirkonijum krunice. Ovde možete videti slike pre i posle.

Iskustvo pacijenta sa našom ordinacijom. Ugradjeni su mu implanti na 3 zuba koja su nedostajala. Na video snimku možete videti i čuti njegovo iskustvo.

Nakon karcinoma dojke, i hemoterapija, izgubila je svoje zdrave zube.  Ugradjena su 4 implanta. Odmah je postavljen most koji se ne skida.

Fiksne proteze i ortodoncija

Naš dugogodišnji pacijent, svima dobro poznat – Jovan Memedović odlučio je stavi fiksnu protezu. Ovde možete videti njegove utiske o nošenju fiksne proteze.

Dr. Ivan Arsić govori o tome koja je starosna granica za stavljanje fiksnih proteza. Nije kasno ni ako imate 40 godina. Više o tome možete čuti u videu.

Dr. Ivan Arsić govori o vrstama fiksnih aparata, tj. vidljivim i nevidljivim protezama. Više o tome, i koliko dugo traje nošenje proteze možete čuti u videu.

Dr. Ivan Arsić govori o tome kada deca trebaju da nose proteze i koja je najmanja starosna granica za protezu. Više o tome,  možete čuti u videu.

Keramičke krunice i fasete

Razbijanje mita o keramičkim fasetama. Zašto su keramičke fasete savršeno rešenje u smislu tvrdoće možete pogledati u videu.

Ovde možete videti kako izgleda procedura izrade keramičkih faseta bez otiska pomoću CAD CAM tehnologije.

Dr. Miloš Milošević o keramičkim fasetama. Na videu možete videti primer rada našeg pacijenta Stevana pre i posle izrade faseta.

Dr. Snežana Vukašinović objašnjava razliku izmedju keramičkih i metalokeramičkih krunica.

Dr. Miloš Milošević o CAD CAM krunicama za 1 dan. Ovde možete videti kako izgleda proces izrade.

Beljenje zuba

Dr. Snežana Vukašinović odgovara na pitanje da li je beljenje zuba štetno i šta će se desiti nakon beljenja zuba.