Naš tim

Dr Vladimir Milošević član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Vladimir Milošević

osnivač

Osnivač je i vlasnik stomatološke ordinacije Dental Oral centar Dr Milošević. Privatnu praksu vodi već 35 godina. Ekspert je iz oblasti stomatološke protetike, endodontske terapije zuba kao i opšte stomatologije. Učesnik je velikog broja stručnih seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo u lečenju pacijenata preneo je na sinove Aleksandra i Miloša, koji nastavljaju porodičnu tradiciju.

Dr Branislav Jović član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Branislav Jović

specijalista oralne hirurgije

Uspešno se bavi oralnom hirurgijom, stomatološkom protetikom, endodoncijom i konzervativnom stomatologijom, već 25 godina. Svoje znanje unapređivao je učešćem na velikom broju seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Stečeno iskustvo prenosi na sina, budućeg stomatologa.

Dr Miloš Milošević član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Miloš Milošević

implantolog

Ekspert u oblasti implantologije. Metode all on 4 , all on 6 i all on 8 je usavršavao na klinici Malo, kod profesora Maloa. Uspešan u oblasti protetike, estetske stomatologije kao i primeni CAD CAM tehnologije. Posle dvogodišnje edukacije kod eminentnih stručnjaka u zemlji i inostranstvu uspešno primenjuje stečena znanja. Medju prvima u zemlji počeo je da primenjuje tehniku ugradnje cirkonijum i bezmetalnih kruna na šrafljenje. Govori srpski i engleski.

Dr Aleksandar MIlošević član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Aleksandar Milošević

specijalizant maksilofacijalne hirurgije

Deo specijalističkog staža iz maksilofacijale hirurgije obavio u opštoj bolnici Zemun i na VMA. Trenutno obavlja specijalistički staž na Klinici za ORL i MFH Kliničkog Centra Srbije.

Usavršavao se iz oblasti anti aginga lica – hijaluronski fileri i botoks.

Dr Arsić član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Ivan Arsić

specijalista ortodoncije

Dr Ivan Arsić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. god. Magistar je nauka iz oblasti Dečja i preventivna stomatologija. Specijalista je Ortopedije vilica. Obavio je stručna usavršavanja u inostranstvu u domenu upotrebe mini implanata kao I terapije lingvalnim (unutrašnjim) fiksnim protezama. Trenutno je na izradi doktorske disertacije.

Dr Snežana Vukainović član tima Dental Oral Centra Beograd

Dr Snežana Vukašinović

specijalista stomatološke protetike

Dr Snežana Vukašinović je završila Srednja zubotehničku školu u Beogradu kao djak generacije. Na Stomatološkom fakultetu u Univerziteta u Beogradu je diplomirala 2008 godine sa prosečnom ocenom 9,24

Na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu je specijalizirala pod mentorstvom prof dr Dragoslava Stamenkovića, doc dr Vesne Medić i doc dr Miodraga Šćepanovića. Stekla je zvanje specijaliste stomatološke protetike.