Reciproc Gold – novi pristup lečenju kanala korena

Dental Oral Centar je poznat kao ordinacija koja konstantno uvodi nove tehnologije sa ciljem da našim pacijentima omogućimo što kvalitetniju i bržu uslugu po sistemu sve na jednom mestu.

Još jedna novina u našoj ordinaciji se Reciproc Gold mašinski proširivač kanala korena. Ovaj komad vrhunske tehnologije poseduje mogućnost automatskog određivanja dužine kanala korena prilikom samog mašinskog širenja. Prilikom endodontskog tretmana (lečenje korena zuba , lečenje živca , vađenje živca) pored mnogih bitnih stvari pravilno određivanje dužine korena i na kraju punjenje do te pravilo određene dužine je od velike važnosti da ne bo došlo do povrede kosti. Prilikom mašinskog širenja kanala Reciproc Gold se automatski zaustavi kada iglica za širenje dođe na idealnu dužinu.

Reciproc je standardizovani Nemački proizvod što znači da se igle sa širenje kanala idealno uklapaju sa standardizovanim gutaperkama (štapići za punjenje).

Reciproc Gold štedi vreme pacijentima. Kompletan tretman trokorenog zuba sa punjenjem kanala moguće je završiti za mnogo kraće vreme nego kada je u pitanju ručno širenje kanala.

Najnoviji postovi

Postavite pitanje ili ostavite komentar

Kontaktirajte nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search