Mnogo dobra priča o zubnim implantatima

Dakle vaš savršeno blistav mladalački osmeh kvari jedan jedini zub koji se nalazi u vidljivoj zoni vašeg osmeha. Recimo vaša gornja leva četvorka je iz nekog razloga toliko otišla stomatološkom stranputicom da joj ne ginu klješta tj. vađenje zuba . Vama se ne brusi vaša savršena i blistava trojka, ne bi ste da uništite zdrav zub, a i petica jeste pozadi ali je jos uvek u odlicnom stanju bez i jedne pigmentacije. Četkica za zube je vaša sestra i vi prosto ne znate kako ste sebe doveli u stanje da vam jedan jedini zub napravi muke. Sreća je u tome sto je neko mislio i smislio rešenje. Nema potrebe brusiti zdrave zube , kada postoje zubni implantati koji mogu zameniti uz adekvatnu krunicu vas izvađeni zub toliko verno da se razlika ne primeti. Ni finansije se ne razlikuju mnogo tročlani most od bezmetalne keramike bi vas kostao oko 780 eur , implantat , sa  bezmetalnim abatmentom i bezmetalnom krunicom može da koštas već od 900 eur. Ne tako velika razlika u ceni priznaćete ako uzmete u obzir da ipak čuvate dva zdrava , prava i estetski sasvim dobra zuba.

 

Najnoviji postovi
Showing 2 comments
 • Ljiljana Arsenovic
  Reply

  Postovanje, koliko bi implantanta trebalo za gornu vilicu, obzirom da je u pitanju totalna proteza, i naravno koliko bi to kostalo, i koliko vremena bi rebalo da se to odradi. Pozdrav

  • Administrator
   Reply

   Poštovana,

   Cena implantološke terapije a pogotovu kada je bezuba vilica u pitanju zavisi od mnogo faktora. Da bi se rekla definitivna cena potreban je pregled koji je kod nas potpuno besplatan i neobavezujući kao i uvid u 3D snimak vilica (ConeBeam CT) na kome se može videti količina raspoložive kosti i da li je moguće naj pre ugraditi implantate a onda i da li je potrebna još neka dodatna intervencija kako bi se njihova ugradnja omogućila.

   Ukoliko imate još pitanja molimo Vas da ne oklevate.

   Srdačan pozdrav,

   Dental Oral Centar

Postavite pitanje ili ostavite komentar

Kontaktirajte nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search