Dr Vladimir Milošević

Osnivač

Osnivač je i vlasnik stomatološke ordinacije Dental Oral centar Dr Milošević. Privatnu praksu vodi već 35 godine. Ekspert je iz oblasti stomatološke protetike, endodontske terapije zuba kao i opšte stomatologije. Učesnik je velikog broja stručnih seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Dugogodišnje iskustvo u lečenju pacijenata preneo je na sinove Aleksandra i Miloša, koji nastavljaju porodičnu tradiciju.

Dr Branislav Jović

Specijalista oralne hirurgije

Uspešno se bavi oralnom hirurgijom, stomatološkom protetikom, endodoncijom i konzervativnom stomatologijom, već 25 godina. Svoje znanje unapređivao je učešćem na velikom broju seminara i kongresa u zemlji i inostranstvu. Stečeno iskustvo prenosi na sina, budućeg stomatologa.

Dr Miloš Milošević

Doktor opšte stomatologije

Uspešan je u oblasti implantologije, protetike, estetske stomatologije kao i primeni CAD CAM tehnologije. Posle dvogodišnje edukacije kod eminentnih stručnjaka u zemlji i inostranstvu uspešno primenjuje stečena znanja. Medju prvima u zemlji počeo je da primenjuje tehniku ugradnje cirkonijum i bezmetalnih kruna na šrafljenje. Govori srpski i engleski.

Dr Aleksandar Milošević

Stomatolog na specijalizaciji iz maksilofacijalne hirurgije

Deo specijalističkog staža iz maksilofacijalne hirurgije u trajanju od 9 meseci proveo je na odeljenju za otorinolaringologiju i maksilofacijalnu hirurgiju KBC Zemun. Trenutno obavlja specijalistički staž na Vojno Medicinskoj Akademiji u Beogradu.

Pored obaveznog specijalističkog staža svoja znanja redovno unapređuje na stručnim seminarima i kursevima u zemlji i inostranstvu.

Dr Ivan Arsić

Specijalista ortodoncije

Dr Ivan Arsić je diplomirao na Stomatološkom fakultetu u Beogradu 2005. god. Magistar je nauka iz oblasti Dečja I preventivna stomatologija. Specijalista je Ortopedije vilica. Obavio je stručna usavršavanja u inostranstvu u domenu upotrebe miniimplanata kao I terapije lingvalnim (unutrašnjim) fiksnim protezama. Trenutno je na izradi doktorske disertacije.

Dr Snežana Vukašinović

Specijalista stomatološke protetike

Dr Snežana Vukašinović je završila Srednja zubotehničku školu u Beogradu kao djak generacije. Na Stomatološkom fakultetu u Univerziteta u Beogradu je diplomirala 2008 godine sa prosečnom ocenom 9,24

Na Klinici za stomatološku protetiku Stomatološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu je specijalizirala pod mentorstvom prof dr Dragoslava Stamenkovića, doc dr Vesne Medić i doc dr Miodraga Šćepanovića. Stekla je zvanje specijaliste stomatološke protetike.

Dr Aleksandar Barać

Opšti stomatolog

Dr Aleksandra Barać je završila srednju medicinsku školu u stomatološki fakultet u Barseloni. Trenutno obavlja stručna usavršavanja u oblasti endodoncije. U poliklinici Dental Oral Centar radi od 2016 godine.

Dr Nađa Novaković

Opšti stomatolog

Dr Nađa Novaković završila srednju medicinsku školu u Šabcu, a stomatološki fakultet u Beogradu. Od 2016 godine radi u poliklinici Dental Oral Centar.

Kontaktirajte nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search