garancija na usluge

GARANCIJA NA USLUGE

Preko 30 godina, zadovoljan pacijent je imperativ u radu celokupnog osoblja naše poliklinike. Ogromno iskustvo sa pacijentima iz celog sveta kao i tehnologija i materijali koje upotrebljavamo omogućavaju da našim pacijentima dajemo odlične garancije na naše radove i ugradjeni materijal. Na primer firma Nobel Biocare, čije imlantate koristimo za ugradnju, daje doživotnu garanciju na njihove titanijumske implantate. Svojim klijentima pružamo stomatološku uslugu po svetskim standardima. Iz tog razloga stojimo iza svojih radova i za njih u potpunosti garantujemo.

Garancije:

Plombe – 1 godina

Krunice – 10 godina

Proteze – 5 godina

Implanti – dozivotna

Uslovi za garanciju za krunice i proteze

Svaki protetski rad da bi trajao što duže, zahteva besprekorno stanje zuba i okolnih tkiva koji ga nose. Loša oralna higijena i prisustvo kamenca kompromituju protetski rad i skraćuju njegovo vreme trajanja. Kako bi protetski rad trajao što duže neophodno je besprekorno održavanje. 

Iz navedenih razloga uslov za garanciju na krunice i proteze u Dental Oral Centru su tri godišnje kontrole.

prvoklasni materijali
46-682x1024

Garancije na implantate

Na sam implantat dobijate doživotnu garanciju proizvođača, u slučaju odbacivanja ponovnu ugradnju ne plaćate. Ipak ni mi ni proizvođač ne možemo garantovati za buduće stanje i zdravlje vaše vilične kosti, niti za vaše opšte zdravlje. Ukoliko do odbacivanja dođe usled gubitka kosti, ili nekog drugog stanja, pacijent snosi troškove lečenja uzroka ali ne i ugradnje implantata. 

Uslovi za garanciju na implantat

Kako bi implantati i rad na njima trajali, nephodno je besprekorno održavanje. Bez toga tkivo oko implantata osuđeno je na propadanje a samim tim i sam dentalni implantat.
Da bi pacijent ostvario pravo na garanciju, uslov su tri godišnje kontrole, propisane od strane poizvođača implantata, koji daje doživotnu garanciju. Na kontrole ćemo Vas mi podsetiti.

Posebno želimo da naglasimo da dužina trajanja svih radova ne zavisi samo od gore navedenih faktora vec i od načina nege zuba i desni. Ukoliko se pridržavate uputstava stomatologa radovi mogu da traju i trostruko i desetostruko duže. Na primer jedna inlej ili onlej plomba koja je najdugotrajnije rešenje kada su plombe u pitanju, može da ostane u ustima i po dvadeset i trideset godina. Njena dugovečnost zavisi ne samo od materijala već i od veštine stomatologa.

Kontaktirajte nas

Odgovorićemo na sva vaša pitanja.

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search